День відкритих дверей

День відкритих дверей

27 березня відбувся День відкритих дверей. Гостино зустрічали учнів викладачі та співробітники коледжу. В фойє коледжу учні зігрілися теплим чаєм з солодощами, а також переглядали відео матеріал з анімаційними ефектами, що підготували викладачі інформатики Гаврилюк М.Г. та Мельник С.В.

В приміщені бібліотеки Мельник С.В. учням демонстрував фільм про коледж.

З теплою промовою до учнів звернувся директор коледжу Сухотін В.М. та побажав визначитися в виборі спеціальності. Заступник директора з НР Якушкіна К.А. повідомила про вступні іспити та навчання. Заступник директора з НВР Покіньчереда Н.О. познайомила студентів зі спеціальностями, повідомила про соціальну стипендію студентам пільгової категорії. Відповідальний секретар Камека С.І. ознайомила учнів с правилами прийому. Екскурсію по аудиторіям провели зав відділенням Тимощук Л.В. та Мамченко А.В. В аудиторіях тепло зустріли викладачі: Кляцька Н.Ю., Башук Н.В., Зборошенко А.О., Шолудяй К.О., Литвиненко С.М., Миронюк В.Л., Беззапонна В.М. В кабінеті інформатики викладач Гаврилюк М.Г. цікаво розповіла про комп’ютерні технології.

Також студенти побачили спортивний зал, керівник фіз.виховання Філімонов І.Б. та голова ЦК Кокідько О.О. показали тренажерний та тенісний зали. Зацікавили учнів  демонструючи кубки за призові місця з футболу та волейболу.